Ancona series

We willen dat je je goed voelt. Daarom heeft Wiemann een slaapkamer voor u ontworpen waarmee u zich meer ontspannen voelt op het moment dat u het ziet. Het harmonieuze kleurenschema van fris alpine wit of verfijnd Havana bruin met gezellige imitatie truffeleiken creëert een gevoel van welzijn. De kasten zijn optioneel verkrijgbaar met draaideuren en in breedtes van 50 cm tot 400 cm. De kast met schuifdeuren is verkrijgbaar in breedtes van 200 cm, 250 cm en 300 cm. Wij bieden fronten in verschillende varianten en ook met Parsol bronzen spiegeldeuren. Een kroonlijst of een passe-partout-frame met power LED-spots zorgen voor een extra decoratief hoogtepunt.

Ancona

Loft series

Talloze mogelijke combinaties maken dit panoramische garderobesysteem uniek. Kies uit vijf kleuren voor de carrosserie en de vouwdeuren en combineer, indien gewenst, de voorkant met een paneel van Parsol bronzen spiegel of glas in drie aantrekkelijke kleuren. De fronten zijn verkrijgbaar met of zonder laden.

U kunt het aantrekkelijke interieur van de kasten aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Hiervoor hebben we praktische, slimme accessoires voor u ontwikkeld. Een optioneel eenvoudig passe-partout-frame met krachtige LED-spots geeft je favoriete kledingkast een speciaal tintje.

Het bijpassende futonbed met of zonder LED-verlichting, vele handige complementaire meubels en hang- en wandspiegels completeren het VIP Loft-assortiment.

Loft

Shanghai series

Je zult versteld staan ​​van de diversiteit van Shanghai. Dit VIP-assortiment voldoet aan uw hoge verwachtingen op het gebied van eersteklas design en een cool uiterlijk.

Talloze garderobe varianten met draaideuren of schuifdeuren en functionele kasten - beschikbaar met glazen fronten of spiegeldeuren - wachten op u. De zijwanden kunnen ook worden uitgerust met glazen panelen om een ​​volledig hoogglanzend effect te creëren. De lichaamsdelen zijn 50 cm en 100 cm breed en kunnen naar behoefte worden uitgebreid tot een breedte van 400 cm en meer.

Een hoekkastmodule is een aantrekkelijke oplossing voor hoeken die u helpen om beter gebruik te maken van de ruimte. Kastaccessoires met een veelvoud aan geavanceerde en gedetailleerde functies creëren een goed georganiseerd interieur, zodat u een overzicht kunt houden.

Het bijpassende futonbed is verkrijgbaar in breedtes van 160 cm en 180 cm en in vier lengten. De smaakvolle kunstlederen overtrek op het hoofdeinde geeft het bed een elegante uitstraling.

Nachtkastjes en ladekasten maken het assortiment compleet.

Shanghai

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349