Hollywood 4 series

Ontwerp de slaapkamer van je dromen met de garderobe met schuifdeuren van je dromen. Prachtige combinaties van oppervlakken met houteffect, enkele kleuren en glas of spiegels, gespiegelde fronten, verschillende kleurinterplays, gestructureerde oppervlakken - alles is mogelijk.

Er zijn vijf breedten beschikbaar van 200 cm tot 400 cm. Overigens ziet een ruime schuifdeurkast uit het Hollywood 4-assortiment er ook geweldig uit in de hal.

Hollywood 4

 

Loft series

Talloze mogelijke combinaties maken dit panoramische garderobesysteem uniek. Kies uit vijf kleuren voor de carrosserie en de vouwdeuren en combineer, indien gewenst, de voorkant met een paneel van Parsol bronzen spiegel of glas in drie aantrekkelijke kleuren. De fronten zijn verkrijgbaar met of zonder laden.

U kunt het aantrekkelijke interieur van de kasten aanpassen aan uw persoonlijke behoeften. Hiervoor hebben we praktische, slimme accessoires voor u ontwikkeld. Een optioneel eenvoudig passe-partout-frame met krachtige LED-spots geeft je favoriete kledingkast een speciaal tintje.

Het bijpassende futonbed met of zonder LED-verlichting, vele handige complementaire meubels en hang- en wandspiegels completeren het VIP Loft-assortiment.

Loft

Miami series

Bent u op zoek naar een elegante manier om royale opslagruimte te krijgen? We hebben deze modieuze, individuele garderobekasten met schuifdeuren gemaakt met precies dit doel. Deze units zorgen voor een speciale sfeer in de slaapkamer, hal of studio. Omdat we geloven dat praktisch meubilair er ook goed uit kan zien.

Twee hoogten, acht breedtes, veel aantrekkelijke carrosseriekleuren en drie vooraf gedefinieerde opties voor het ontwerp aan de voorkant, je hebt volop ruimte voor individualiteit. De mat zilveren handvatten en horizontale balken zijn design hoogtepunten. Wees creatief en geef uw opslagruimte een aantrekkelijk uiterlijk.

Geeft u de voorkeur aan een natuurlijke, elegante uitstraling of een cool, hoogglanzend uiterlijk? U vindt hier de perfecte kledingkast, wat er ook gebeurt. Chique, praktisch en met een enorme hoeveelheid opslagruimte. Met extra verlichtingstoebehoren zodat u uw persoonlijke opslagwonder in het beste licht kunt presenteren. U zult onder de indruk zijn!

Miami

Miami 2 series

Waardeert u een goed ontwerp en functionaliteit van topklasse? Kijk dan eens naar de ruime individuele kledingkasten met schuifdeuren in ons Miami 2-assortiment.

Kies uit twee hoogtes en acht breedtes om de versie te vinden die het beste bij uw ruimtevereisten past. Met de geselecteerde kleuren voor de body en voorkant, de glazen accentkleuren en de gepolijste verchroomde handgrepen en horizontale balken kunt u uw ontwerp aanpassen. We hebben vooraf drie aantrekkelijke ontwerpen voor de fronten gedefinieerd.

Extra verlichtingselementen creëren een speciaal effect en maken van je garderobe een aantrekkelijke blikvanger.

Deze mooie individuele kasten maken zeer effectief gebruik van de ruimte en zijn perfect voor slaapkamers, gangen of studio-appartementen, en bieden u een bijzonder aantrekkelijke manier om royale opslagruimte te krijgen.

Miami 2

Shanghai series

U zult versteld staan ​​van de diversiteit van Shanghai. Dit VIP-assortiment voldoet aan uw hoge verwachtingen op het gebied van eersteklas design en een cool uiterlijk.

Talloze garderobe varianten met draaideuren of schuifdeuren en functionele kasten - beschikbaar met glazen fronten of spiegeldeuren - wachten op u. De zijwanden kunnen ook worden uitgerust met glazen panelen om een ​​volledig hoogglanzend effect te creëren. De lichaamsdelen zijn 50 cm en 100 cm breed en kunnen naar behoefte worden uitgebreid tot een breedte van 400 cm en meer.

Een hoekkastmodule is een aantrekkelijke oplossing voor hoeken die u helpen om beter gebruik te maken van de ruimte. Kastaccessoires met een veelvoud aan geavanceerde en gedetailleerde functies creëren een goed georganiseerd interieur, zodat u een overzicht kunt houden.

Het bijpassende futonbed is verkrijgbaar in breedtes van 160 cm en 180 cm en in vier lengten. De smaakvolle kunstlederen overtrek op het hoofdeinde geeft het bed een elegante uitstraling.

Nachtkastjes en ladekasten maken het assortiment compleet.

Shanghai

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349