Donna series

Ben je het er niet mee eens dat slaapkamers charisma zouden moeten hebben? Donna biedt de sfeer die u in uw kamer zou willen hebben voor rust en ontspanning. Prachtige hout- en accentkleuren zorgen voor een eersteklas feel-good-sfeer.

De kasten zijn verkrijgbaar in verschillende varianten met drie tot acht draaideuren en een breedte van 150 cm tot 400 cm, dus er is iets voor elke smaak. Donna biedt ook kasten met twee schuifdeuren, zilverkleurige handgrepen en een reeks frontontwerpen.

Bijpassende compacte bedden met optionele contrasterende framepanelen op het hoofdeinde zijn verkrijgbaar in drie breedtes (140 cm tot 180 cm) en vier lengtes (190 cm tot 220 cm). Andere designkenmerken zijn onder andere dressoirs en aanvullend meubilair, die het assortiment prachtig completeren. Deze bieden ruimte voor alles, zodat u kunt genieten van de gezellige sfeer in uw slaapkamer.

Donna

Luxor 3+4 series

Ervaar comfort en ruimtebesparende combinatiemogelijkheden met deze gezellige slaapkamer. Als standaardkamer biedt Luxor 3 & 4 net zo veel gemakken als de comfortabele slaapkamerversie. Het maakt vooral efficiënt gebruik van de ruimte in combinatie met een bruggarderobe boven het bed.

Er is een enorme diversiteit in de garderobe- en kastopties, met veel breedtes en twee hoogtes beschikbaar. U kunt kiezen tussen kasten met draaideuren en functionele kasten in combinatie met draaideuren en laden. De kasten kunnen worden aangepast door ze uit te rusten met een uitgebreid assortiment functionele accessoires.

Er is een brede selectie van praktische aanvullende meubels en dressoirs, die zelfs beschikbaar zijn in een XXL-formaat met de speciale diepte van 58 cm.

Met vier knusse houtkleuren, een accentkleur en de optie van een extra decoratieve, gepolijste chromen bar, kun je eindelijk de gezellige slaapkamer van je dromen werkelijkheid maken.

Luxor 3+4

 

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349