Rolgordijnen stof mogelijkheden

De rolgordijnen collectie van Toppoint omvat een breed aanbod van verschillende stofkwaliteiten. Van licht doorlatend, tot verduisterend of van basic tot hoogwaardig. Door verschil van weving, stofdikte of coating laat elke stof een bepaalde hoeveelheid licht door. Zo hebben we ook screenstoffen binnen het stoffen assortiment beschikbaar. De stof is onderhoudsvriendelijk en heeft een vocht –en schimmelwerende functie. Hierdoor is de stof uitstekend geschikt voor de badkamer of keuken.

Rolgordijnen voor dakramen

Door de vele mogelijkheden, zowel functioneel als decoratief, is er voor iedere situatie het ideale rolgordijn te vinden. Zo ook voor dakramen. Onze rolgordijn techniek zorgt ervoor dat het rolgordijn gemakkelijk schuin op te hangen is en het doek strak zal blijven hangen. Om ervoor te zorgen dat het rolgordijn optimaal verduisterend is, werken we het rolgordijn af met een aluminium omlijsting.

Rolgordijnen voor extra grote raampartijen

Door middel van onze hoogstaande techniek zorgen wij ervoor dat ook grote raampartijen bekleed kunnen worden met raamdecoratie. Zo kunt u bij ons meerdere rolgordijnen aan elkaar laten koppelen. Dit betekend dat u tot maar liefst 8 meter breed kan overbruggen. De rolgordijnen kunnen dan samen bediend worden of apart van elkaar.

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349