Houten Jaloezieën verkrijgbaar in verschillende houtsoorten

Hout geeft een natuurlijke uitstraling. Die zowel rustiek, trendy, modern of klassiek kan zijn. Binnen onze Toppoint houten jaloezieën collectie hanteren we verschillende houtsoorten waar u uit kunt kiezen. Naast het soort hout, kunt u ook nog kiezen uit een eindeloos palet kleuren.

De keuzes in soorten hout

De meest gebruikte houtsoort is het Noord-Amerikaanse Basswood. Dit is een snelgroeiende boomsoort met een regelmatig houtnerfstructuur. De lamellen zijn gebeitst waarbij de houtnerf in de meeste gevallen zichtbaar blijft. De Basswood serie leveren we in een groot scala aan kleuren, waarbij we uiteraard alleen met kwalitatief hoogwaardige verf werken. U kunt zelfs uw eigen gewenste kleur aangeven, gebruik hier voor Ral of NCS code. De jaloezie is ook leverbaar in Bamboo, Kersen, Essen of Teak. Deze hoogwaardige houtsoorten geven het maximale houtgevoel aan uw woning. Zelfs de geur van hout zal in de ruimte aanwezig zijn. De verschillende houtsoorten zijn voorzien van een Uv-bestendige lak die ervoor zorgt dat de kleur wordt gewaarborgd.

Aluminium, hout of een retro afwerking voor uw jaloezie

Binnen de houten jaloezieën collectie hanteren we verschillende afwerkingsmogelijkheden. Bent u een liefhebber van een strak interieur? Kies dan voor de unieke strak vormgegeven aluminium Scala bovenbak. Deze is zelfs in geborsteld aluminium leverbaar : een fantastisch contrast met hout. Wilt u liever een landelijke uitstraling creëren in uw interieur ?  Kies dan voor de bovenbak met houtafwerking; het hout wordt dan afgestemd op het hout van de lamellen. Voor een vintage uitstraling hebben we de Retro bovenbak. Hierbij is het mechanisme volledig zichtbaar.

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349