Horizontale Jaloezieën

De horizontale Jaloezieën van Luxaflex® zijn superstrak en tijdloos modieus. Ze bieden uitstekende lichtregulering en privacy in een klassieke stijl die bij u past.

Onze horizontale jaloezieën zijn vervaardigd met lamellen van uiterst veerkrachtig aluminium die hun vorm niet verliezen en beschikken over een ingebouwde "terugspringfunctie".

Verticale Jaloezieën

Verticale jaloezieën zijn eens stijlvol en praktisch alternatief voor gordijnen, met alle voordelen van prachtige lichtregulering en privacy wanneer u daar behoefte aan heeft. Onze collectie biedt de grootste variatie aan transparanties, lamelbreedten en materialen voor uw inrichting. Kies uit schitterende kleuren, afwerkingen en texturen in stof, vinyl en moderne metallic looks. Combineer stoffen en afwerkingsdetails om een individuele jaloezie te creëren voor het perfecte raam.

Houten Jaloezieën

De houten jaloezieëm van Luxaflex® zijn gemaakt van de beste houtsoorten en houtalternatieven en voorzien uw ramen van een tijdloze stijl. Kies uit een spannend kleurenpalet dat varieert van trendy wit en grijs tot chic zwart of prachtige natuurlijke houttinten als aanvulling voor uw huis. Creëer de perfecte afwerking door de decoratieve banden zelf uit te kiezen ! Onze prachtige collectie omvat natuurlijk en opvallend hout dat verantwoord is ingekocht en duurzaam is gegroeid in beheerde bossen.

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349