Horizontale Jaloezieën

De totale collectie biedt een keuze uit maar liefst 400 eigentijdse kleuren, waaronder natuurlijke tinten,eigentijds zilver en chique stijlvolle tinten in grijs en zwart. Bovendien is de lamel ook leverbaar in diverse wittinten, aluminium kleuren en trendy kleuren, zoals: lime & Ferrari rood.

De lamellen kunnen geleverd worden met de volgende eigentijdse finishes: mat,geborsteld, hamerslag, geperforeerd en met subtiel glittertje.

Verticale Jaloezieën

De Cedeko Verticale Jaloezieën collectie bied een enorme keuze uit textiel, aluminium en kunststof lamellen.

Naast alle aluminium lamellen zijn de meeste kunststof lamellen uit de Cedeko collectie standaard brandvertragend. Ook in de Textiel collectie is een ruime selectie brandvertragende lamellen opgenomen.

Houten Jaloezieën

Houten Jaloezieën brengen een natuurlijke warme sfeer in uw interieur. Bovendien hebben houten jaloezieën een zeer exclusieve uitstraling. Houten Jaloezieën zijn leverbaar in 4 verschillende lamelbreedtes en in ca. 30 kleuren. Cedeko Houten Jaloezieën worden gemaakt van Abachi hout. Abachihout is licht van gewicht, heeft een minimale vervorming en bovendien een zeer mooie nerfstructuur. Naast ca. 30 beitskleuren, is de lamel leverbaar in wit en zwart gelakt.

 

kupers@swentiboldwonen.nl        telefoon : +31 (0)46-4851349